Categorie: In de media

gitaarclinics-in-frankrijk-eric-liesbeth

Uit de oude doos #10: In een Franse krant(?!)

Zijn jullie wel eens met mij in Frankrijk geweest? De kans is aanwezig, ik heb namelijk 10 jaar lang gitaarclinics gegeven in het Zuid-Franse La Rocque sur Ceze. Wat een heerlijke tijd was dat! De clinics werden gegeven voor zowel gitaristen van mijn eigen school als voor mensen die zich via de openbare route inschreven. …

Uit de oude doos #9: Project Led Zeppelin

Ik weet nog goed dat ik als jongen van 14, misschien 15 Jaar oud voor het eerst Led Zeppelin hoorde op de radio. Ik was toen werkzaam in een tuinderskas waar ik fresia’s sneed om zo geld te verdienen om mijn LP verzameling verder uit te kunnen breiden. Ik hoorde een nummer op de radio …

Nieuwsbericht-een-gitaar-valt-niet-te-temmen-header

Uit de oude doos #8: Mijn eerste echte interview in de krant

Apetrots was ik met dit stuk. Mijn eerste echte interview in de krant! Er waren al wel redactionele stukjes verschenen maar dit was echt mijn eerste interview met een krant zo’n 25 jaar geleden. Inmiddels zijn we vele interviews verder maar de titel van dit stuk is nog steeds relevant: Een gitaar valt niet te …

Nieuwsbericht-gitaristen-hebben-altijd-iets-te-zeuren-header

Uit de oude doos #7: Mijn tweede solo CD ‘Listen’ in het nieuws

Een gevarieerde cd mag ik wel zeggen omdat er ook twee nummers op staan met zang en wel met Martin van de Starre als zanger. Martin heeft later furore gemaakt als zanger bij ‘Ik hou van Holland’ en later in de musical ‘We will rock you’.

Uit de oude doos #6: Bijna alle gitaristen lessen bij Peter

Wat een happening was dat 15 jaar geleden toen ik het pand betrad van Kees Toets om mijn school voort te zetten. Een mega grote gitaarschool met wel 250 leerlingen en 7 leraren in dienst. En ja…..bijna alle mensen die gitaar speelden toen namen gitaarles op mijn school.  

uit-de-oude-doos-tommy-emmanuel

Uit de oude doos #5: Tommy Emmanuel laat zeer diepe indruk achter

Zo’n 15 jaar geleden liet iemand mij voor het eersr iets horen van Tommy emmanuel. Ik had nog nooit van hem gehoord. Na ongeveer 40 concerten van hem te hebben gezien is dat nu wel anders maar hoe trots was ik toen dat ik Tommy aanbevolen heb bij Westland theater de Naald en dat hij …