Partners

Met trots werk ik samen met:

Ap Snaar - partner petervanelswijk.nl

Ap Snaar

Dé gitaardokter van het Westland en omstreken. Al jaren mijn gitaarreparateur met een prachtige gitaarwinkel in dezelfde straat als mijn gitaarschool.

Eric Vaarzon Morel - partner petervanelswijk.nl

Eric Vaarzon Morel

De flamengo koning van Nederlandse bodem. Een goede vriend en collega aan wie ik ook een nummer heb gewijd: '5 minuten voor Eric'.

Tommy Emmanuel - partner petervanelswijk.nl

Tommy Emmanuel

Een Australische gitaarambassadeur pur sang. Inspireert de gehele gitaarwereld.

Harry Sacksioni

Al 9 jaar de meest toonaangevende gitarist van de Benelux. Maakt ieder jaar onvermoeibaar een nieuw programma en doet dat al decennia lang. Een voorbeeld voor iedereen die gitaar speelt.

Westland theater de Naald - partner petervanelswijk.nl

Westlandtheater 'De Naald'

Het Westlandtheater de Naald is al jaren een vaste partner. Een theater waar ik al mijn premières speel en een theater waar ik me thuis voel. Een warme plek.

Vincent Janse

Wil je meer weten over de theorie van de muziek, hoe zitten akkoorden in elkaar, welke akkoorden kunnen bij elkaar en meer van dat soort dingen? Dan is Vincent Janse de aangewezen persoon om je dat op een leuke maar professionele manier uit te leggen. Vincent is een begenadigd gitarist maar ook volledig gediplomeerd om je een goede theoriebasis te geven voor jezelf, maar ook als voorbereiding op bijvoorbeeld een toelatingsexamen conservatorium.