Nieuw! Gitaarles in groepen

Gitaarclinic-basisschool-Peter-van-Elswijk

Nieuw! Gitaarles in groepen

De titel zegt het al, vanaf januari 2020 gaat Gitaarschool Peter van Elswijk behalve privé gitaarlessen ook gitaarlessen in groepen aanbieden!

Wat is een gitaarles in een groep?

Gitaarles in een groep ziet er uiteraard iets anders uit dan een authentieke les. Groepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 4 leerlingen. Zo blijft er voldoende ruimte voor individuele aandacht en blijft de kwaliteit van je les gewaarborgd. Tijdens de les doen we een aantal oefeningen en spelen we met de groep een stuk/verschillende gitaarpartijen. Omdat je tegelijk les hebt heb je veel aanspraak en wordt je op een andere manier gestimuleerd in je leercyclus. Als je namelijk thuis je oefeningen niet doet dan merk je dat in de groep in plaats van alleen met je docent. In veel gevallen betekent dat een extra stimulans ? Daarnaast kan het natuurlijk hartstikke gezellig zijn je in te schrijven samen met een vriend/vriendin/collega/bandlid enzovoort.

Wanneer vinden de gitaarlessen plaats?

Voorlopig zijn er twee groepsles momenten gereserveerd vanaf begin 2020. Dat is op de woensdag tussen 14:30-15:00 uur en tussen 17:30-18:00 uur in de gitaarschool in Honselersdijk. Wil je graag in een groep lessen volgen maar kan je op de beschikbare momenten echt niet? Geef dit dan even aan, als er meer mensen zijn die op een ander moment wel kunnen dan kan er misschien een ander moment gereserveerd worden.

Wat zijn de kosten van een groeps gitaarles?

Voor deze lessen betaal je 50 euro voor 4 lessen van ongeveer een half uur. Dat is iets goedkoper dan de particuliere lessen, waarvoor je 80 euro voor 4 lessen betaalt.

Kan ik mij ook aanmelden met meerdere personen?

Natuurlijk! In dat geval zit een groep snel vol (er is maximaal plek voor 4 mensen). Wees daarom op tijd met je aanmelding ?

Hoe meld ik mij aan?

Doe je mee? Tof! Bel me via 06-10505893, stuur een mailtje naar info@petervanelswijk.nl of vul het contactformulier in. Vergeet daar bij niet aan te geven in welk groepsmoment je interesse hebt. Tot snel!