Privacy

 

 

We streven ernaar onze diensten zo perfect mogelijk te laten aansluiten op uw specifieke behoeften.
Hoe beter wij u kennen, hoe eenvoudiger dit wordt. Daarom vragen wij om uw gegevens.
Peter van Elswijk hanteert bij het verzamelen van informatie via onze website een strikt beleid conform de vernieuwde Nederlandse wetgeving op dit gebied.
Onze website kan hyperlinks bevatten naar pagina’s die buiten onze eigen website vallen.

Peter van Elswijk is niet verantwoordelijk voor het beleid van deze externe sites.

Wat doet Peter van Elswijk met uw gegevens ?

Uw gegevens worden op twee manieren gebruikt.
1. Om de informatie op onze site nog beter op uw wensen af te stemmen.
2. Om direct contact met u te zoeken en te onderhouden.

Maakt Peter van Elswijk uw informatie openbaar aan derden ?

NEE !!!

Internet maakt heel veel mogelijk. Via internet kun je in contact komen met mensen over de hele wereld, overal diensten en producten bestellen en informatie die naar jouw wensen is samengesteld ontvangen.
Ook Peter van Elswijk
biedt persoonlijke diensten.
Voor die diensten hebben we soms informatie van jou als Peter van Elswijk-gebruiker nodig.

De onderstaande regels hebben we voor onszelf opgesteld om je een waarborg te bieden dat wij zorgvuldig met die informatie zullen omgaan. Je kunt ons te allen tijden aan deze regels houden.

Als Peter van Elswijk persoonlijke gegevens van jou vastlegt wordt je daarover geïnformeerd, je hebt altijd de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens niet worden vastgelegd; dat kan echter betekenen dat je geen gebruik kan maken van sommige Peter van Elswijk diensten.
Als er onjuiste gegevens over jou zijn vastgelegd, zal Peter van Elswijk deze verwijderen. Je kunt jouw schriftelijke verzoek daartoe richten aan Peter van Elswijk

De geregistreerde gegevens zijn niet zonder jouw toestemming in te zien door derden en zullen ook niet zonder jouw toestemming overgedragen worden aan derden.

Adverteerders bij Peter van Elswijk of partners van Peter van Elswijk kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentie campagnes te verbeteren.

Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. Schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald.

Peter van Elswijk houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.

Powered By Alromedia
Gitaarschool Peter van Elswijk © 2018